Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Κούκλα συναισθημάτων - η προσφορά του μήνα

Η κούκλα συναισθημάτων ένα πολύτιμο εργαλείο για την συναισθηματική αγωγή. Συνοδεύεται  από e-book δραστηριοτήτων, για την καλύτερη χρήση της, μέσα στην σχολική τάξη. 

Χαρακτηριστικά

Το ύψος της κούκλας είναι περίπου 80 εκατοστά έως ένα μέτρο. Τα υλικό που είναι κατασκευασμένη είναι ύφασμα, φιλικό στα παιδιά. Ο ξύλινος άξονας της κούκλας, μας επιτρέπει να την κινούμε και να την στερεώνουμε σε μια γωνιά μετά το παιχνίδι.

Κάθε κούκλα μας είναι μοναδική. Το σχέδιο κατασκευής είναι το ίδιο, τα χρώματα της όμως ποικίλουν και για αυτό την κάνουν ξεχωριστή, αφού είναι χειροποίητη και όχι προϊόν βιομηχανίας.

Το βιβλίο δραστηριοτήτων είναι το βοήθημα στον εκπαιδευτικό, που θα κάνει την χρήση της πιο εύκολη, αλλά και θα μας ανοίξει μονοπάτια να ανακαλύψουμε την γνώση.

Μαζί με τα παιδιά μπορούμε να παίξουμε τα παιχνίδια να ακούσουμε την μουσική αλλά και να δημιουργήσουμε στις σχετικές σελίδες.
Με αυτόν ον τρόπο η κούκλα μας αποκτά ποικίλες δράσεις.

Μοναδική προσφορά!

Η κούκλα συναισθημάτων μαζί με το βιβλίο δραστηριοτήτων κοστίζει 28 ευρώ τώρα μπορείτε να την προμηθευτείτε μόνο με 20 ευρώ, συν τα έξοδα αποστολής. Κι άλλη προσφορά!
Αν πάρετε δύο κούκλες έχετε επί πλέον έκπτωση και πληρώνετε 35 ευρώ μόνο!
τα  έξοδα αποστολής είναι δώρο.

 Πως θα τη αποκτήσετε:

1 στέλνοντας email : kouklotheatrolamias@gmail.com
                                  ή ioneirovates@gmail.com

2 από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα  www.oneirovates.com

3 τηλεφωνώντας στο 2231045006

αποστολή σε  όλη την Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Η χρήση της κούκλας.

         Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εισάγουμε ένα θέμα στην σχολική τάξη. Ένας από τους καλύτερους είναι: μια κούκλα. Κατά την διάρκ...