Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ

     Τη φετινή χρονιά το «Κουκλοθέατρο Λαμίας» σας προτείνει για τις άγιες μέρες που έρχονται, να προσφέρετε δώρα στα παιδιά σας, αποφεύγοντας τα βιομηχανοποιημένα πλαστικά παιχνίδια που τα κατακλύζουν.
      Σας προτείνομε τις  πάνινες χειροποίητες κούκλες μας, που είναι φτιαγμένες με μεράκι και αγάπη, με οικολογικά, μη τοξικά υλικά  και καλύπτουν τις  παιδαγωγικές και συναισθηματικές ανάγκες των παιδιών, με πρώτη την ανάγκη για παιχνίδι. Η φαντασία τους σαν μαγικό όχημα θα τα οδηγήσει στην δημιουργία. Αποτελούν μια πολύ σωστή επιλογή για χριστουγεννιάτικο  δώρο γιατί:

T  Είναι οικολογικές φτιαγμένες από πανί.

T  Αναπτύσσουν την φαντασία και το δημιουργικό παιχνίδι


T Κούκλες…κούκλες κι άλλες κούκλες

Σαν μαριονέτες
Κρεμαστά παιχνιδάκια που μπορούν τα παιδιά να τα κουνούν με το κορδελάκι που έχουν πάνω τους. Κατάλληλα και για στολίδια στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Αστεράκι- αγγελάκι- Αη Βασίλης………………………………………….τιμή 2 ευρώ

Μαροτίτσες
Κούκλες φτιαγμένες με την τεχνική της μαρότ.  

Ο ξύλινος άξονας της κούκλας βοηθά τα παιδιά και των μικρών ηλικιών να ζωντανέψουν την κούκλα τους με πολύ απλό τρόπο, απλά κρατώντας την από το ξυλάκι
Αγγελάκι- ξωτικό- Αη Βασίλης-χιονάνθρωπος…………………….τιμή 2 ευρώ
Γαντόκουκλες
Κούκλες που είναι φτιαγμένες για να παίξουμε την χριστουγεννιάτικη παράστασή μας. Το παιδί εισχωρεί το χεράκι του στο φόρεμα της κούκλας καιτην  ζωντανεύει.
Φιγούρες που μπορείτε να διαλέξετε 
Άγγελος-κοριτσάκι με τα σπίρτα- ξωτικό-χιονούλα………………….τιμή 4 ευρώΦιγούρες της φάντνης (μικρές μαρότες)
Μπορείτε να διακοσμήστετε την φάτνη σας με τις κουκλες μας. Θα ζωντανέψουν και θα δώσουν μια άλλη νότα στον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο. Κατάλληλες και για παράσταση.


Παναγία Ιωσήφ- Οι τρεις Μάγοι- Παιδάκι – Κοριτσάκι με τα σπίρτα- Άγγελος Βοσκός…………………………………………………………………………………………..τιμή 8 ευρώΧριστουγεννιάτικα σκηνικά.
Με έναν φαντασμαγορικό τρόπο μπορείτε να διακοσμήσετε το σχολείο σας με τα σκηνικά που σας προτείνουμε.  Πρόκειτε για χειροποίητες κατασκευές από φελιζόλ.  Αποθηκεύονται εύκολα.
Μπορείτε να επιλέξετε:
Φάντνη
Φιγούρες επτά- (Ιωσήφ- Παναγία-τρείς Μάγοι- Βοσκός- άγγελος)
σκηνικά τρία (Φάτνη δύο τεμάχια – Βηθλεέμ)………………………..τιμή 170 ευρώ
Το Παλάτι της Βασίλισσας του Χιονιού
Φιγούρες  τρεις
Η Βασίλισσα του χιονιού
Δύο χιονούλες
Πύργοι τρεις – λευκά ελατάκια……………………………………..τιμή 70 ευρώ

Η Πόλη
Σκηνικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλες δράσεις. Σκηνικά τέσσερα …………………………………………………….τιμή 60 ευρώ Οι τιμές αφορούν τα μεμονωμένα τεμάχια. Για παραγγελίες ομαδικές γίνετε έκπτωση 20%. Τα σκηνικά δεν πωλούνται μεμονωμένα. Οι παραγγελίες μπορούν να επιδοθούν σε διάστημα δέκα ημερών
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 22310-45006 ή στο 6974411565
Μπορείτε να στείλετε email στο kouklam90@yahoo.gr ή στο kouklotheatrolamias@gmail.com  για να κάνετε την παραγγελία σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Η χρήση της κούκλας.

         Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εισάγουμε ένα θέμα στην σχολική τάξη. Ένας από τους καλύτερους είναι: μια κούκλα. Κατά την διάρκ...