Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014

Το «Κουκλοθέατρο Λαμίας» έχοντας μια μακροχρόνια πορεία στον χώρο του παιδικού θεάματος αναδομείται και παίρνει άλλη μορφή, πιο νέα πιο δημιουργική, πιο φιλική στους μικρούς και στους μεγάλους του φίλους. Ονομάζετε παιδική σκηνή «Ονειροβάτες». Στο νέο σχήμα νέα παιδιά από τον χώρο του θεάτρου και της μουσικής  με όνειρα και κέφι για δημιουργία στέκουν επάνω στην πολιτιστική παράδοση του θεάτρου της κούκλας και προχωρούν με πρωτοποριακές ιδέες και νέα έργα.


Παρουσιάζουμε ένα συνδυαστικό θέαμα με ηθοποιό , εμψυχωτή αλλά και θέατρο κούκλας και έντεχνο θέατρο σκιών, έτσι η παράσταση γίνετε πιο ελκυστική και αγκαλιάζει ένα μεγάλο μέρος του κοινού. Τα παιδιά από παθητικοί θεατές γίνονται πρωταγωνιστές και συμμετέχουν ενεργά στην δράση του έργου. Φυσικά δεν λείπει ο χορός και το τραγούδι έτσι κάθε παράσταση αποτελεί ευκαιρία για γιορτή.
Ετοιμάσαμε ένα πλούσιο πρόγραμμα με έργα εμπνευσμένα από τα λαϊκά μας παραμύθια , αξία ανεκτίμητη που κρατά μέσα στον χρόνο,από την μυθολογία μας αλλά και από ιστορίες που έχουμε δημιουργήσει εμείς με θέματα που αφορούν το περιβάλλον και την προστασία του πλανήτη , προσπαθώντας έτσι να ευαισθητοποίησουμε τα παιδιά για τα οικολογικά θέματα με έναν παιγνιώδη τρόπο.
Συγκεκριμένα:
Κάθε Τετάρτη όλο τον μήνα Ιούλιο θα βρισκόμαστε στο καταπράσινο Ισαδάκι στις 9 το βράδυ με διαφορετική παράσταση κάθε φορά.
Κάθε Παρασκευή θα βρισκόμαστε στο Ξενοδοχείο Γαλήνη στα Καμμένα Βούρλα
Το Πρόγραμμα του Ιουλίου
Τετάρτη 2 Ιουλίου                Ισαδάκι                              Λαμία               Ο Πενταμπελάς
Πέμπτη 3 Ιουλίου           παιδ. kinder Garden               Καρδίτσα                   Ο Πενταμπελάς
Παρασκευή 4 Ιουλίου      Ξενοδοχείο Γαλήνη         Καμένα Βούρλα    Ο Πενταμπελάς
Τετάρτη 9 Ιουλίου              Ισαδάκι                             Λαμία                   Ο κουτσοκοκοτάκος
Πέμπτη 10 Ιουλίου          Αξιον έστι                           Βόλος                    Ο Πενταμπελάς                       
Σαββατο 12 Ιουλίου      Παρθεναγωγείο                   Αργαλαστή        Ο Πενταμπελάς
Τετάρτη 16 Ιουλίου         Ισαδάκι                                Λαμία                   Ο γάμος της Ποντικούλας
Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 9 το βράδυ
Η παιδική σκηνή «Ονειροβάτες» είναι κοντά στους συλλόγους αλλά και σε άλλους φορείς για την άριστη πραγματοποίηση εκδηλώσεων όπως: Παιδική βραδιά- Βάπτιση-Παιδικό πάρτυ. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα μας http://anastasiakouklotheatro.blogspot.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Η χρήση της κούκλας.

         Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εισάγουμε ένα θέμα στην σχολική τάξη. Ένας από τους καλύτερους είναι: μια κούκλα. Κατά την διάρκ...