Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Υποδεχθείτε τα παιδιά με χαμόγελο

κούκλα τάξης


Μια κούκλα μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης για τους μικρούς μαθητές και να τους κάνει να χαρούν την παραμονή τους στο σχολείο και να ξεχάσουν για λίγο την αποχώρηση από την μητρική αγκαλιά. Η κούκλα αυτή μπορεί να παίξει αυτές τις ημέρες παιχνίδια γνωριμίας  των παιδιών.

Αργότερα  μπορεί να αποτελέσει αφορμή για πλήθος δραστηριότητες. Η κούκλα τάξης θα ακούει τα νέα των παιδιών, θα τους φέρνει θησαυρούς και θα παίζει μαζί τους παιχνίδια..
Το υλικό κατασκευής της κούκλας  είναι το ύφασμα. Το ύφασμα δημιουργεί μια ευχάριστη αίσθηση στην αφή έτσι βοηθάει το παιδί να νιώσει όμορφα στην επαφή του με την  κούκλα.
Ένα αγόρι και ένα κορίτσι μπορούν να γίνουν τα φιλαράκια μας.Το «Κουκλοθέατρο Λαμίας» κατασκευάζει δύο τύπους κούκλας. Σε μαρότ και σε γαντόκουκλα.

Μιά άλλη χρήση της κούκλας είναι η κούκλας της βαπτιστικής λαμπάδας.
Θέλετε να αποκτήσετε αυτές τις κούκλες είναι πολύ απλό με ένα τηλεφώνημα στο 22310-45006 ή με email στο kouklam90@yahoo.gr

Η τιμή της είναι εξαιρετικά προσιτή μόνο 10 ευρώ!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Η χρήση της κούκλας.

         Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εισάγουμε ένα θέμα στην σχολική τάξη. Ένας από τους καλύτερους είναι: μια κούκλα. Κατά την διάρκ...