Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ 2014-15

Το «Κουκλοθέατρο Λαμίας» και η παιδική σκηνή Ονειροβάτες έχοντας μια πολύχρονη πείρα στο παιδικό θέαμα  διοργανώνει εορταστική εκδήλωση με την ευκαιρία της παρουσίασης του νέου του προγράμματος.
 Πρόκειται για μια γιορτή θεάτρου με αποσπάσματα από τα έργα που θα παρουσιάσει φέτος το Κουκλοθέατρο Λαμίας και η παιδική σκηνή Ονειροβάτες.
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να λάβουν μέρος στις παραστάσεις μια και πάντα οι παραστάσεις του Κουκλοθέατρου Λαμίας έχουν διαδραστικό χαρακτήρα.
Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, Λεωνίδου 9-11, στις 6 το απόγευμα. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Στον χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί και έκθεση κούκλας.
                             
«Προσπαθήσαμε όλα αυτά τα χρόνια να φυτέψουμε στην ψυχή των παιδιών την αγάπη για το ωραίο. Είναι έργο δύσκολο αλλά πιστεύουμε πως η κάθε παράστασή μας δεν στάθηκε μόνο στο χειροκρότημα , αλλά  αποτέλεσε αγωγή ψυχής, ψυχαγωγία.»


Σας περιμένουμε. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Η χρήση της κούκλας.

         Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εισάγουμε ένα θέμα στην σχολική τάξη. Ένας από τους καλύτερους είναι: μια κούκλα. Κατά την διάρκ...