Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Οι κούκλες μας με μια ματιά

Οι κούκλες που σας προτείνουμε είναι χειροποίητες, φτιαγμένες με οικολογικά υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον και κυρίως προς τα τρυφερά χέρια των μικρών παιδιών.
Η ενότητα αυτή, αφορά τις δεξιότητες, για την γνώση των χρωμάτων και του χώρου, καθώς και πολύ απλές μαθηματικές έννοιες.
Επίσης oι κούκλες τάξης προβάλλονται σαν χρήσιμα εργαλεία, ειδικά τώρα  τον Σεπτέμβρη που είναι περίοδος προσαρμογής για τα παιδιά στο σχολείο.
Δείτε στο blog μας πως μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ώστε να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα μέσα στην τάξη και να κάνετε το μάθημα παιχνίδι.









Κοινωνική και συναισθηματική αγωγή

Κούκλα συναισθημάτων:  μια κούκλα μαρότ με ξύλινο άξονα στο εσωτερικό  της, ύψος 85 περίπου εκατοστά και δύο χαρακτήρες, αγόρι και κορίτσι. Κάθε κούκλα έχει πρόσθετα τέσσερα προσωπάκια συναισθημάτων, ώστε κάθε φορά να αλλάζουν ανάλογα με το συναίσθημα του παιδιού. 
Τιμή κούκλας 12 ευρώ.
κούκλα συναισθημάτων
κούκλα τάξης
















Κούκλα τάξης:
μια γαντόκουκλα που μπορεί να αποτελέσει την μασκότ της τάξης.Το ύψος της είναι 70-80 εκατοστά Διατίθεται σε δύο χαρακτήρες: αγόρι και κορίτσι. 
Τιμή για κάθε κούκλα 10 ευρώ

Δεξιότητες μαθηματικά

Κούκλα τάξης Ο Πυθαγόρας

Τα σχήματα
Μεγάλες δαχτυλόκουκλες στις οποίες όλο το χέρι μπαίνει στην ειδική υποδοχή που υπάρχει στο κάτω μέρος της κούκλας. Κάθε σχήμα έχει τα ανάλογα χαρακτηριστικά  . Η τιμή του σετ είναι 8 ευρώ


τετράγωνο


κύκλος






σχήματα
το ροζ

Τα χρώματα:
Δαχτυλόκουκλες στα διάφορα χρώματα.
Σύνολο κούκλων 12. Το ύψος τους είναι περίπου 15 εκατοστά.
Η τιμή του σετ ανέρχεται στα 15 ευρώ.

Οι νεράιδες των χρωμάτων: 
Κούκλες μαρότ που εισάγουν τα παιδιά στον μαγικό κόσμο των χρωμάτων Διατίθενται στα τρία βασικά χρώματα. Κόκκινο κίτρινο μπλε. Το ύψος τους είναι 45-50 εκατοστά και η τιμή τους είναι 8 ευρώ.


τα χρώματα
νεράιδα του λευκού
η ροζαλία



















Ο πελεκάνος
Πελεκάνος αριθμοί

Μία μεγάλη κούκλα πελεκάνος και 10 αριθμημένα ψαράκια για την γνώση των αριθμών της δεκάδας. Οι διαστάσεις του πελεκάνου είναι περίπου 60 εκατοστά και των ψαριών 10.
Η τιμή του σετ ανέρχεται στα 15 ευρώ.






Μπορείτε να τις προμηθευτείτε αποκλειστικά από εμάς δεν κυκλοφορούν στο εμπόριο. Κάνετε την παραγγελία σας στο mail kouklam90 @yahoo.gr & kouklotheatrolamias@gmail.com
ή τηλεφωνήστε στο 22310-45006 από 9-1 καθημερινές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Η χρήση της κούκλας.

         Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εισάγουμε ένα θέμα στην σχολική τάξη. Ένας από τους καλύτερους είναι: μια κούκλα. Κατά την διάρκ...