Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Βιβλιοπόντικας

Ελάτε να βρούμε έναν φίλο στην βιβλιοθήκη μας. Είναι ο ποντικούλης ο Βιβλιοπόντικας.
Παρμένος από τα παραμύθια του Βαγγέλη Ηλιόπουλου. Αυτός θα μας βοηθήσει να βάλουμε τους κανόνες της βιβλιοθήκης να βρίσκουμε τα σωστά βιβλία και άμα κουραστεί θα μας φέρει και την φίλη του την κουκουβάγια την Νανά από το δάσος να μας πει ωραίες ιστορίες.
Καμιά φορά μπορεί να έρχεται και η νεραιδένια η γλυκοπαραμυθένια μια νεράιδα από τις φυλλωσιές και θα μας λέει παραμύθια.


Λίγα λόγια για την Νηπιαγωγό

Σκεφτήκαμε να κάνουμε την γωνιά της βιβλιοθήκης πιο ελκυστική για τα παιδιά. Έτσι οι χαρακτήρες που σας προτείνουμε μπορούν να δημιουργήσουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και να προσδώσουν άλλη χροιά στην γωνιά της βιβλιοθήκης ώστε τα παιδιά να έλκονται και να διαβάζουν βιβλία πράγμα που το έχουμε ανάγκη τόσο πολύ στις μέρες μας.

Κατασκευή κούκλας

Οι κούκλες που σας περιγράψαμε πριν και τις βλέπετε και στις φωτογραφίες μπορούν εύκολα να κατασκευαστούν και από τα παιδιά.
Σε περίπτωση που θέλετε μια πιο εξειδικευμένη κατασκευή μην διστάσετε να τις προμηθευτείτε από εμάς.
Οι τιμές τους είναι 8 ευρώ για τις μικρές μαρότ και 5 ευρώ για την κουκουβάγια.
Κάθε άλλη πρόταση για την γωνιά της βιβλιοθήκης είναι αποδεκτή και θα θέλαμε να την συζητήσουμε  μαζί σας ώστε να καταφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.
 «Πιο καλά μαζί… παρά ο καθένας μονάχος!»







Πρόταση βιβλίου

Ο γάμος της Ποντικούλας

«Η Ποντικούλα παντρεύεται και παίρνει για άντρα της τον ποντικό Πέτρο! Ο πατέρας της ήθελε να την δώσει στον πιο δυνατό, μα υπάρχει στον κόσμο πιο δυνατός από τον ίδιο τον ποντικό;»


Ένας λαϊκός μύθος με σοφία και πολλά μηνύματα για μικρούς και μεγάλους. Με ζωγραφιές μικρών μαθητών από σχολεία όλης της Ελλάδας και οδηγίες για το ζωντάνεμα του παραμυθιού με κούκλες , φιγούρες, μουσική, χορό και θέατρο.
Αν ενδιαφέρεστε να το αποκτήσετε στείλτε mail στο kouklam90@yahoo.gr Το κόστος είναι 5 ευρώ .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Η χρήση της κούκλας.

         Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εισάγουμε ένα θέμα στην σχολική τάξη. Ένας από τους καλύτερους είναι: μια κούκλα. Κατά την διάρκ...